Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in zonnig geel bij Make-A-Wish

Koningin Máxima bracht vanochtend (woensdag) een onaangekondigd bezoek aan Make-A-Wish Nederland. En fleurde de boel daar wel héél erg op. De Nederlandse tak van Make-A-Wish, dat de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling doet gaan, viert het dertigjarig bestaan. Koningin Máxima bezoekt M...

Máxima in zonnig geel bij Make-A-Wish

Koningin Máxima bracht vanochtend (woensdag) een onaangekondigd bezoek aan Make-A-Wish Nederland. En fleurde de boel daar wel héél erg op.

De Nederlandse tak van Make-A-Wish, dat de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling doet gaan, viert het dertigjarig bestaan.

Jaarlijks vervult Make-A-Wish Nederland circa zeshonderd wensen van kinderen. De wensen variëren van het maken van een ballonvaart tot een dagje ridder zijn.

Máxima sprak onder andere met ouders van 'wenskinderen' over de impact van Make-A-Wish, en ontmoette vrijwilligers. Die stuk voor stuk stonden te kijken van haar knalgele broekpak (een favoriete kleur van onze queen), van Zara.

En het leukste: dit superbetaalbare pak is nog gewoon te koop in veel maten. Hier shop je de blazer, voor 89,95 euro. De broek kost 49,95 euro en vind je hier.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in