Waar kennen we die look toch van? 

Iedereen heeft zo haar lievelingskleren en koningin Máxima vormt daarop geen uitzondering. Het komt echter maar zelden voor dat ze een outfit op precies dezelfde manier draagt, ze tweakt de look dan handig met andere accessoires.


 

Zoals de Natan die HM deze week droeg op werkbezoek. Op bezoek bij de Queen (links) stylde ze hem met nude pumps en een indrukwekkende flonker uit de schatkamer, Woerden werd getrakteerd op een iets pittigere look. 

Article continues after the ad


 

Nog eentje: links de Natan met boothals bij het Holland Festival, rechts bij de contraprestatie in Ierland met andere oorbellen, een shawl (oké, véél scheelt het niet) en een Really Good Hairday. 


 

Koningsdag 2016: rok van Natan met een hoed met een brede rand en handschoenen. Rechts streekbezoek Flevoland met pillbox en andere oorbellen, zonder handschoenen. 


 

Om 2014 was Máxima op werkbezoek bij Unipro in deze groene Natan en een jaar later opende ze er een verpleegtehuis in Nieuwolda mee. Andere accessoires, look lekker opgefrist! 


 

En de laatste: links dit gebloemde pakje van Natan in 2010 met Serieuze Schoenen en een oranje clutch, rechts de look in 2017 bij een bezoek aan Tobroco, met oranje accessoires en als verbindende factor een Bad Hair Day. 

Foto's (c) PPE Agency, Brunopress

PS Het heerlijke Nouveau Zomerboek 2020 ligt nu in de winkel én is te bestellen op magazine.nl!