HM's look? We shopten 'm voor je!

Het was een videovergadering zoals zovelen, het besloten webinar met de ‘Financial Health Working Group’ en private sector over financiële gezondheid, waar Maxima in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering (UNSGSA) een toespraak gaf.

Onze aandacht dwaalt bij zoveel verantwoords al snel af naar andere dingen. Dat lullige kabeltje van de lamp achter haar, bijvoorbeeld. Is er dan niet één lakei die dat even achter de ladekast wegfrut? Of het blauwe vlaggetje, dat zo zalig staat te detoneren op de achtergrond. Maar toch vooral naar HM's look, die helemaal on top of the trends was, want groen is all-over de collecties, niet alleen in de vorm van kleding, maar ook als accessoires. We zochten even wat groen-moet-je-doen items in deze look voor je uit.

(Kunst)leren rok

Article continues after the ad

Groene kunstleren rok van Gerry Weber (€ 86), rok met kroko-effect van Dodo Bar Or (€ 455) en een leren wikkelrok van Zeynep Arçay (€ 1043).

Groene coltrui

Groene coltrui Bonprix (€ 23), Scotch & Soda coltrui met trendy ballonmouw (€ 110) en een coltrui in fijne merinowol van Uniqlo (€ 30).

Statement oorbellen

Ronde Stones & Silverware oorhangers van zijdedraad en kristal (€ 55), Monstera-bladen van Miccy's (€ 280) en en van Oscar de la Renta (€ 457).

Foto (c) RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in