Even wegdromen ten paleize.

Er wordt vanuit Paleis Huis ten Bosch nog altijd druk doorgewerkt, de koning en koningin nemen deel aan allerlei videocalls en de drie A's storten zich op hun schoolwerk. Maar af en toe even naar buiten turen, dat is er vast en zeker ook wel bij.

Article continues after the ad

Doen wij ook, maar moet je je voorstellen dat je op een eigen landgoed van zestien hectare zit. Dan valt er helemaal wat te winterdagdromen met zo'n pak sneeuw. En ja, dikke kans dat de Oranjes de skipakken ook even uit de kast hebben getrokken om ver van nieuwsgierige ogen even te genieten van de sneeuw (zeker nu Lech geen optie is).

Oké, skiën kun je er niet echt, maar mooi is het wel, daar rondom het paleis. Onze vaste royal-fotograaf Patrick van Emst ging een kijkje nemen en kwam met deze sprookjesachtige plaatjes terug.

De beroemde verlovingsvijver... zou die er in januari 2001 ook zo besneeuwd bij hebben gelegen? Er lag toen in elk geval ijs op... wat niet is kan nog komen.

Wat er achter het paleis ligt? Zestien hectare privésneeuw!

Wat moet het romantisch zijn, zo'n enorm besneeuwd park helemaal voor je zelf

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in