Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: houten oorbellen

Hout is het nieuwe goud? We mogen altijd graag wat dieper in de accessoires van koningin Máxima duiken. Immers heeft zij een goed uitgeruste sieradendoos en levert ze vaak leuke inspiratie. Vorige week was het allereerst haar enorme armband die in het oog sprong, maar koos ze ook voor behoorlijk ...

Máxima: houten oorbellen

Hout is het nieuwe goud?

We mogen altijd graag wat dieper in de accessoires van koningin Máxima duiken. Immers heeft zij een goed uitgeruste sieradendoos en levert ze vaak leuke inspiratie.

Vorige week was het allereerst haar enorme armband die in het oog sprong, maar koos ze ook voor behoorlijk unieke oorbellen: houten ringen. En die, zo blijkt na een internetzoektocht, zijn nou niet direct overal verkrijgbaar.

Gelukkig vonden we wel wat mooie lookalike-opties, al weten we niet waar die van Majesteit precies vandaan komen. Met de hand gemaakt uit hout van het eigen landgoed in Argentinië wellicht? Het zou ons geen moment verbazen.

Houten ringen — Smallable — 68 euro

Bamboelook — Casa Clara — 45 euro

Fins design — Aleksiina — 15 euro

Net geen hout — sweet deluxe — 14,95 euro

Wooden hoops — BB — 7,95 euro

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in