Check haar internationale Zoom Look!

De laatste keer dat koningin Máxima iets 'in het veld' deed in haar rol als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling was 27 november 2019. Dat was tijdens het staatsbezoek aan India, in Lahore.

Article continues after the ad

In de tussentijd zal er ongetwijfeld eindeloos zijn ge-Zoomd met het VN-team – dit werk boeit haar als econome zeer -  en vandaag gaf ze zo de keynote speech bij de digitale AVVN-conferentie 'G7 Partnership for Women’s Digital Financial Inclusion in Africa'.

Ze deed dat in een crèmekleurig ensemble via een iPad met een stuk Hollands glorie op de voorgrond (parkiettulpen in september, je bent royal of niet!) vanuit haar werkkamer in Paleis Noordeinde..

... met het inmiddels beroemde palmenbehang. Hoe de ziel bij dat lekkere koude glas water moest komen is een raadsel, maar vermoedelijk stond er een lakei of PA paraat. 

Altijd leuk: even binnenkijken in het koninklijke kantoor: links prachtig oud porselein en rechts heerlijk veel familiefoto's van beide kanten in de kast. En uit de aanslag in het kopje thee kunnen we opmaken dat het Paleis over hard water beschikt. Oh dear. 

Foto's © Brunopress, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in