Terug naar waar het allemaal begon.

De dag van hun 20-jarig jubileum waren ze allebei gewoon aan het werk, maar afgelopen week vertrokken Willem-Alexander en Máxima een lang weekend naar Spanje om hun liefde te vieren, zo melden verschillende Spaanse media.

Ze gingen onder andere naar Granada, Córdoba, Jerez de la Frontera en Sevilla, de Spaanse stad waarvan we weten dat hun romance daar in 1999 begon.

Article continues after the ad

Sevilla, waar het allemaal begon

ABC Córdoba meldt dat het stel op verschillende plekken in de stad gespot werd. Ze sliepen volgens bronnen in het Hotel Palacio del Bailío, gingen op bezoek bij een moskee en dineerden in het beroemde restaurant Ermita de la Candelaria (mocht je zelf nog een tripje Córdoba willen plannen).

Na Córdoba stond Jerez de la Frontera op de planning, en uiteindelijk belandden de Oranjes volgens de Spaanse media in Sevilla, waar ze elkaar 23 jaar geleden leerden kennen. Ze gingen drie jaar geleden, op hun ándere 20-jarig jubileum al eens terug met hun drie dochters.

Ze zijn inmiddels weer gewoon in den lande. Koningin Máxima gaat vanmiddag op pad voor een werkbezoek.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in