Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima doet een pink lady

Hoe appelig wil je het hebben? Koningin Máxima was vanmiddag (donderdag) online bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. En ging daar verkleed als Pink Lady. In een nieuw pak van Natan dat gewoon online beschikbaar is, voor 285 euro (de broek) en 485 euro (de top). Zo'n online uitreiking wa...

Máxima doet een pink lady

Hoe appelig wil je het hebben?

Koningin Máxima was vanmiddag (donderdag) online bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. En ging daar verkleed als Pink Lady. In een nieuw pak van Natan dat gewoon online beschikbaar is, voor 285 euro (de broek) en 485 euro (de top).

Zo'n online uitreiking was natuurlijk anders dan andere jaren, maar de winnaars kregen wél op locatie hun prijzen uitgereikt en dat scheelde. Al was een uitnodiging op Paleis Noordeinde, zoals normaal is, natuurlijk óók leuk geweest.

Het thema was dit jaar 'Maatjes ben je Samen' en de prijzen gingen naar initiatieven die vrijwilligers koppelen aan mensen die extra hulp nodig hebben.

Máxima schoof in de studio (dus eens niet vanuit haar eigen kantoor) aan met de voorzitters en een jurylid en keek mee hoe de winnaars blij werden gemaakt.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in