In 2018 kocht ze iets nieuws, maar het schiet niet erg op.

Prinses Mabel wilde na jaren fulltime in Londen te hebben gewoond weer een pied-à-terre op Nederlandse bodem. Daarom kocht ze in 2018 een fijne stulp aan de Loosdrechtse Plassen, lekker dichtbij haar moeder, haar schoonmoeder én Schiphol.

Het huis dat erop stond moest er, ook al was het bepaald geen bouwval, helemaal af. Mabel zou iets nieuws laten bouwen. Maar inmiddels zijn we drie jaar verder en staat er volgens buurtbewoners nog niets, zo meldt Story.

Article continues after the ad

Al tien maanden lang schijnt er geen werk te worden uitgevoerd bij het huis in Breukeleveen. Er moesten vergunningen worden aangevraagd, de buren mochten eventueel protesteren tegen de plannen. En precies dat laatste zou zomaar gebeurd kunnen zijn, meldt het blad.

Op de plannen staat namelijk een hoog hek die haar achtertuin beschermt tegen de open toegang vanaf het water. Wel nodig natuurlijk, als prinses én bijna miljardair. Maar voor de buren potentieel ook nogal een doorn in het oog.

Gevolg: er gebeurt nog even helemaal niets. Evengoed heeft Mabel grote plannen voor haar huis op zo'n fijne toplocatie. Zo wil ze volgens RTL Boulevard onder andere een extra verdieping laten bouwen, een kelder met garage en wijnkelder aanleggen én een fijne grote veranda realiseren met uitzicht op het water. Door een hek? Dat zal moeten blijken.

Foto's © foto's huis via Bekende Buren

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in