Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is die Argentijnse B&B van koningin Máxima wel te boeken?

'La Estancia Pilpilcura' voert een ferm ontmoedigingsbeleid. De Oranjes zijn er, voor zover we weten, al een hele tijd niet meer geweest, door de pandemie. Maar het zal toch wel lokken, weer eens paardrijden op 'Ranch La Estancia Pilpilcura'. Máxima kocht de ranch samen met Willem-Alexander, maar...

Is die Argentijnse B&B van koningin Máxima wel te boeken?

'La Estancia Pilpilcura' voert een ferm ontmoedigingsbeleid.

De Oranjes zijn er, voor zover we weten, al een hele tijd niet meer geweest, door de pandemie. Maar het zal toch wel lokken, weer eens paardrijden op 'Ranch La Estancia Pilpilcura'.

Máxima kocht de ranch samen met Willem-Alexander, maar de grond staat op haar naam. Ze betaalden er in 2009 krap € 2,5 miljoen voor aan Kevin Wesley als 'een investering' volgens de Rijksvoorlichtingsdienst. Het is met nadruk geen vakantiehuis.

De ranch ligt aan een riviertje en meet zo'n 1500 hectare. Dat is een postzegeltje in grootgrondbezittersland, maar toch nog een hele lap als je het gras moet maaien. Ook elders in de streek, bij Villa La Angostura, bezit Máxima twee percelen – beide groot genoeg om optimale privacy te garanderen.

De ranch bestaat uit een inmiddels verbouwd en uitgebreid hoofdgebouw en wat kleine huisjes op het terrein. Het geheel wordt gepresenteerd als een B&B.