Mogen we deze eens in vol ornaat zien?

We worden verwend de laatste weken, door koningin Máxima. Ze is weer in full force op pad in Nederland en verrast ons met de ene na de andere nieuwe en gerecylede outfit. Vaak in allerlei verschillende kleuren ook nog. Dus we klagen niet. 

Article continues after the ad

Maar dit vonden we toch zonde. Toen HM vorige week aanschoof voor een verder niet al te opzienbarende Zoom-call met hoogwaardigheidsbekleders uit Ivoorkust, trok ze een look van Duro Olowu uit de kast. En dat was er nou eentje, die veel meer verdiend had dan een korrelig Zoom-beeldje (van alleen de bovenkant, ook nog) alleen.

Van top tot teen, please

De outfit, een top en een rok, is een ontwerp van de Britse designer Duro, geboren in Nigeria, die ook al meermalen gedragen is door prinses Caroline van Monaco. HM nam haar Olowu begin 2018 voor het eerst mee naar buiten, toen ze de outfit droeg naar het World Economic Forum in Davos. Waar we óók al niet écht konden genieten van de beauty, want foto's komen er vanuit Davos vaak maar mondjesmaat. En daarna bleef hij, om ons onduidelijke redenen, in de kast.

Nu we 'm dan toch weer gezien hebben, smaakt het naar meer, deze kleurenpracht. En aangezien Majesteit de laatste tijd wel vaker recente outfits heeft herhaald, kan het maar zo zijn dat we deze look binnenkort ook eens een keer echt goed van top tot teen kunnen bekijken.

Wij zullen vast gaan duimen.

Beeld: RVD/Duro Olowu

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in