Weet jij hoe de krabbel van Majesteit eruitziet?

Daar staat-ie weer eens, onder de nieuwste nieuwsbrief van Máxima's VN-kantoor. De handtekening van onze koningin. Een prachtige ronde krabbel, waar we met geen mogelijkheid 'Máxima' uit kunnen halen.

Het is je vergeven als je de signatuur van Majesteit nog nooit gezien hebt: sinds de abdicatie van Beatrix kwam de krabbel al niet meer echt in het nieuws, en met de komst van selfies is de royal autograph wel zo'n beetje uitgestorven. Toch wilden we je deze niet onthouden. Juist omdat hij zo schaars in beeld is.

Article continues after the ad

De Britse royal family zet 'm zelfs helemaal niet voor fans, oorspronkelijk uit angst voor vervalsingen. Tegenwoordig is het vooral uit traditie dat we Will, Kate en Charles nooit hun handtekening voor een fan zien zetten.

Máxima en Willem-Alexander maken nog wel eens een uitzondering. Maar voor selfies zien we ze toch meer poseren. #DeHandtekeningVanNu

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in