Een ware modeparade!

De bus vol Oranjes moet nog arriveren in Maastricht, maar het Koningshuis trakteert alvast op een snoepje van een foto van Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane in het Limburgse!

En kijk toch eens wat een kleurrijk plaatje...

Article continues after the ad

We zien Máxima schitteren in hot pink, een kleur die ze al vaker droeg op Koningsdag met een fantastische neutrale cape. Van NATAN, dat kon haast niet anders. De jurk is van crêpe zijde, meldt het merk zelf. Het is een model dat onderaan uitloopt en een korte cape op de schouders heeft (die we met dit mooie weer vást nog te zien krijgen).

Willem-Alexander koos een grijs pak, waar hij vaak voor donkerblauw gaat. Maar de meiden, tja... die stelen natuurlijk de show. Zoals dat gaat met puberdochters.

Prinses Amalia ging voor een prachtig gestreept pak van MaxMara, het merk dat ze ook al droeg voor haar mooie portret voor haar achttiende hieronder...

En Alexia ging op trendy groen van Franse makelij mét een roze pop of colour eronder én in tasjesvorm. En prinses Ariane, kersvers 15 geworden, liet van zich horen in mooi donkerblauw (ook Frans, van Sandro) met legs for days. En lijkt nu haast de langste van het hele stel.

Nog een themaatje onder de A's (snappen wij helemaal) zijn hun losse lokken. If you've got it, flaunt it. Nouveau's Ella ziet er een ode aan Doe Maar in, zou de jarige daarvoor gepleit hebben?

Zodra er meer kiekjes zijn, zie je die natuurlijk hier op Nouveau.nl!

Beeld: Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in