Het gaat goed met de economie: het aantal mensen met (minimaal) een miljoen euro op de bankrekening blijft groeien. Maar waar loop je ze het snelst tegen het lijf?

In 2015 telde Nederland 106.200 miljonairs, zo'n vijfhonderd meer dan het jaar ervoor, blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS. Samen bezitten ze 309 miljard euro.

More content below the advertising

Het huis niet meegerekend
Wie een vermogen van meer dan één miljoen euro bezit (exclusief eigen woning en eventuele hypotheek) wordt tot de miljonairshuishoudens gerekend. Het gemiddeld vermogen van een miljonair is de laatste jaren ongeveer gelijk gebleven en bedraagt 2,9 miljoen euro.

Lees ook: Dit is de 5-uur regel die alle succesvolle mensen hanteren (ook Oprah en Bill Gates zijn fan)

Eigen baas
Werken voor een baas is niet handig als je miljonair wilt worden: de meesten (acht op de tien werkende miljonairs) hebben hun vermogen verdiend met hun eigen bedrijf. Vooral in de handel, de zorg, de financiële wereld en de specialistische dienstverlening worden mensen rijk.

Dat boert goed
In de zorg zijn met name tandartsen en medisch specialisten miljonair, in de dienstverlening gaat het om advocaten en adviseurs. Opmerkelijk: ook in de landbouw zijn er veel miljonairs te vinden, voornamelijk melkveehouders.

Bekijk hier hoeveel miljonairs er in jouw gemeente wonen.

Bron: AD, NOS

Heb je eindelijk zo'n tijdloos Dior-item te pakken, dan is het natuurlijk des te leuker om 'm te laten personaliseren. Met My ABCDior kan dat!

Zo kan je je Lady Dior, nieuwe Tribal oorbellen, ring, armband of zelfs je iPhone hoesje personaliseren met gouden of licht gouden lettertypes.

More content below the advertising

Dit zijn de tribal oorbellen:

En zo draag je ze:

Maar ook deze armband gaat op onze wishlist:

En natuurlijk de Lady Dior, maar dan met onze eigen initialen:

We worden er sowieso gelukkig van!

Je bestelt de My ABCDior-collectie, bijvoorbeeld de tribal oorbellen, gewoon via de webshop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Kris Jenner, bekend als mommager van de Kardashians, kan wel wat rust en kalmte om zich heen gebruiken. De moeder van Kim, Kourtney, Rob en Khloé Kardashian en Kylie en Kendall Jenner heeft haar handen vol aan haar succesvolle kinderen. Dan wil je in huis maar één ding: rust.

Architectural Digest kreeg een rondleiding bij de socialité thuis en wij kijken maar wat graag even mee. Wat opviel? Ook hier is de keuken het hart van het huis. Kijk mee hoe Kris een bijzonder kijkje achter de de deur geeft, zónder de chaos die we kennen van The Kardashians.

More content below the advertising

 

Bron: Architectural Digest. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in