Na Janny van der Heijden, die vandaag haar eigen servieslijn officieel presenteerde, krijgt ook kookboekenschrijfster en televisie-kok Yvette van Boven haar eigen servies.

Voor het Heel Holland Bakt-jurylid was vandaag een een dag waarop haar droom uitkwam, want Sharing Moments, het servies dat ze zelf ontwierp, ligt vanaf vandaag in de winkel. HHB-collega André van Duijn was natuurlijk ook bij dit bijzondere moment aanwezig.

Article continues after the ad

De naam dekt precies de lading volgens Janny: “Niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen door samen iets te eten en te drinken."

Het servies van Janny van der Heijden heet Sharing Moments en is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Lees ook: Wat leuk: Janny van der Heijden krijgt haar eigen servies

Yvette van Boven's servies ligt in maart in de winkel

“Bij lekker eten hoort voor mij ook een leuk gedekte tafel, daar geniet ik iedere dag van,” zegt Yvette, die haar eigen kookboeken altijd zelf prachtig illustreert.

Haar collectie bestaat uit twee lijnen. De eerste lijn is uitgevoerd in tijdloos porselein. Elk stuk is beschilderd met aquarel en inkt met de typische, vrolijke ‘van Boven illustraties’ van allerlei lente-en zomergroenten zoals radijs, tomaat, peultjes, courgette of bietjes. Die kennen we nog wel uit haar boeken. Leuk!

De tweede lijn is wat stoerder met bamboe en nodigt nu al uit tot een felgekleurde picknick.

Vanaf 1 maart is het servies exclusief bij &klevering te koop in Amsterdam en via hun webshop. Op de wishlist!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in