Het is zover! De nieuwe Nouveau ligt in de winkel. Op de cover de ravissante Susan Visser, die vertelt over geluk en passie voor het leven. Verder veel beauty, lifestyle, reisinspiratie en kunst (Erwin Olaf). Kortom: De kunst van het genieten.

Groots Nouveau interview: Susan Visser

Ze moest even bijtanken vorig jaar, maar straks is het allemaal salsa en zon voor Susan Visser. Vanaf deze maand is ze te zien in de film Verliefd op Cuba en de theatervoorstelling Celia.

Article continues after the ad

En ze is weer klaar voor het leven, waar ze zo intens van houdt. ‘Bij negatieve gedachten, zeg ik: ho, die kant gaan we niet op.’ 

Achtergrondverhaal over topfotograaf Erwin Olaf

Ze zijn prachtig, maar altijd ook prikkelend en vaak politiek geladen, de series van immens getalenteerd fotograaf Erwin Olaf. ‘Ik doe geen moer als ik niet boos ben.’ Op zijn zestigste wordt hij gehuldigd met een dubbeltentoonstelling in Den Haag. 

Beauty has no age: Tips van beauty-experts waar we allemaal mooi van worden

Van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Relatiegeheimen van Adelheid Roosen en Titus Muizelaar

Wat theatermakers en acteurs en Adelheid Roosen (60) en Titus Muizelaar (69) met elkaar hebben, laat zich niet vangen in een social format. Maar als er bij een van hen een oude wond opengaat, is die ander er onmiddellijk om hem te dichten. 

Psyche: 50+ en nog steeds op zoek naar liefde van je moeder 

Ben je in de vijftig, draag je nog de littekens van de scheiding van je ouders of hunker je nog altijd naar de liefde van je moeder. Psychologe Sarah Blom schreef een ontroerend boek over hoe oud zeer zelfs kan opleven bij dementerende ouderen.

Máxima's hoofdzaken

Elke maand schrijft Josine Droogendijk, de vrouw achter ModeKoninginMaxima.nl, in NOuveau over de stijlvolle fashion en de slimme modetrucs van Máxima. Deze maand: de hoeden van Máxima.

Het nieuwe reizen: Duurzaam wegdromen

Genieten met een schoon geweten is dé reistrend voor 2019  – en nog ver daarna. Wat is er mooier dan wegdromen in  ongerepte natuur terwijl je weet dat je daarmee ook de lokale  bewoners of bedreigde dieren helpt? Nouveau wijst de weg.

Interieurinspiratie

Van een idyllische boerderij naar een penthouse in de stad, dat klinkt als een hele stap, maar dit schitterende appartement ademt de rust van het land… 

Verder lees je in deze Nouveau

Veel ageless beauty, fashion with love, Smaakmaker Karin Bloemen over haar favorieten, culinaire hotspots en de laatste cultuurtrends en voorstellingen die je niet wil missen. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in