Het is zover! De nieuwe Nouveau ligt in de winkel. Op de cover de ravissante Susan Visser, die vertelt over geluk en passie voor het leven. Verder veel beauty, lifestyle, reisinspiratie en kunst (Erwin Olaf). Kortom: De kunst van het genieten.

Groots Nouveau interview: Susan Visser

Ze moest even bijtanken vorig jaar, maar straks is het allemaal salsa en zon voor Susan Visser. Vanaf deze maand is ze te zien in de film Verliefd op Cuba en de theatervoorstelling Celia.

More content below the advertising

En ze is weer klaar voor het leven, waar ze zo intens van houdt. ‘Bij negatieve gedachten, zeg ik: ho, die kant gaan we niet op.’ 

Achtergrondverhaal over topfotograaf Erwin Olaf

Ze zijn prachtig, maar altijd ook prikkelend en vaak politiek geladen, de series van immens getalenteerd fotograaf Erwin Olaf. ‘Ik doe geen moer als ik niet boos ben.’ Op zijn zestigste wordt hij gehuldigd met een dubbeltentoonstelling in Den Haag. 

Beauty has no age: Tips van beauty-experts waar we allemaal mooi van worden

Van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Relatiegeheimen van Adelheid Roosen en Titus Muizelaar

Wat theatermakers en acteurs en Adelheid Roosen (60) en Titus Muizelaar (69) met elkaar hebben, laat zich niet vangen in een social format. Maar als er bij een van hen een oude wond opengaat, is die ander er onmiddellijk om hem te dichten. 

Psyche: 50+ en nog steeds op zoek naar liefde van je moeder 

Ben je in de vijftig, draag je nog de littekens van de scheiding van je ouders of hunker je nog altijd naar de liefde van je moeder. Psychologe Sarah Blom schreef een ontroerend boek over hoe oud zeer zelfs kan opleven bij dementerende ouderen.

Máxima's hoofdzaken

Elke maand schrijft Josine Droogendijk, de vrouw achter ModeKoninginMaxima.nl, in NOuveau over de stijlvolle fashion en de slimme modetrucs van Máxima. Deze maand: de hoeden van Máxima.

Het nieuwe reizen: Duurzaam wegdromen

Genieten met een schoon geweten is dé reistrend voor 2019  – en nog ver daarna. Wat is er mooier dan wegdromen in  ongerepte natuur terwijl je weet dat je daarmee ook de lokale  bewoners of bedreigde dieren helpt? Nouveau wijst de weg.

Interieurinspiratie

Van een idyllische boerderij naar een penthouse in de stad, dat klinkt als een hele stap, maar dit schitterende appartement ademt de rust van het land… 

Verder lees je in deze Nouveau

Veel ageless beauty, fashion with love, Smaakmaker Karin Bloemen over haar favorieten, culinaire hotspots en de laatste cultuurtrends en voorstellingen die je niet wil missen. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Één van Máxima's favoriete designers heeft zelf ook een lijstje favoriete vrouwen. In Nouveau vertelde hij honderduit over zijn moeder, oma en Madonna, maar er kwam nog iemand uit de hoge hoed: actrice Bianca Krijgsman, die op zondagavond weer te zien in haar glansrol van Nancy in De Luizenmoeder.

Claes: ‘Al heel vroeg ben ik verliefd geworden op het cabaret-duo Plien en Bianca. Ik keek altijd naar hun tv-shows en als ze optraden in de Kleine Komedie was ik de eerste die kaartjes kocht. Vrouwen die ik heel hoog had zitten. Pas later ontdekte ik dat Bianca ook in serieuze films speelt.

More content below the advertising

"Claes, ik heb een jurk nodig"

In 2014 nam ze out of the blue contact met mij op. “Hoi Claes, ik ben genomineerd voor een Emmy en ik heb een jurk nodig voor het festival. Ik vind je werk zo mooi, kunnen we praten?” Wat een eer, dat iemand die ik zo bewonder, mijn werk kent en het mooi vindt.

Dus ik zei: “Natuurlijk, kom maar langs.” 

Kers op de taart

Ik vind haar supergetalenteerd, heel grappig en – zoals bleek – ook nog eens heel aardig. Een couturestuk maken voor een écht mens, is sowieso iets anders dan voor modellen op de catwalk.

Bij de uitreiking van de Emmy was ik op zakenreis in Hongkong. Ik kreeg een app van haar: ”Claes, ik heb gewonnen!” Voor mij de kers op de taart, een heel dierbaar hoogtepunt in m’n carrière, omdat ik zo veel respect heb voor haar.’

Vanavond zie je Bianca Krijgsman weer in een héél andere outfit als Nancy in De Luizenmoeder.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Chantal Janzen wordt vandaag 40, dat vinden wij van Nouveau die stijlvolle 40+ vrouwen omarmen natuurlijk alleen maar topnieuws. Vriend Leco van Zadelhoff feliciteerde haar vanochtend al op ludieke wijze:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve @chantaljanzen.official .... van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! #loveyoutothemoonandback

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook) op

Nou, zo ziet deze stralende veertiger er voorlopig nog niet uit. Gefeliciteerd Chantal!

More content below the advertising

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in