Nou ja, niet letterlijk dan hè. Of misschien ook wel. Het lijkt ons een horror-scenario: een bekende tegenkomen in de sauna. En dan een beetje nonchalant een babbeltje maken en weer verder ontspannen. Nou, wij dachten het niet.

In een onderzoek onder tweeduizend saunagangers werd deze vraag gesteld. En wat denk je?

Ze zouden het liefst ons Koningspaar in de sauna treffen. Nou, geef ons portie maar aan fikkie. Sommige dingen moeten bedekt blijven met de mantel der liefde, wat ons betreft.

Wie er verder op het lijstje staan?

Arie Boomsma (dat snappen wij dan wel weer beter):

 

Een bericht gedeeld door Es (@es7608) op

Ook Chantal Janzen en Doutzen Kroes staan hoog op de lijst. Misschien om te zien of ze in het echt ook zo mooi zijn? Ja, dat zijn ze. Hoewel wij ze natuurlijk nooit in Eva's-kostuum hebben gezien.

Article continues after the ad

Mannen minder moeite met naakt (joh...)

90 procent van de mannen heeft geen enkel probleem met poedeltjenaakt gaan in een gemengde sauna tov 75 procent van de vrouwen.

Bier- of wijnsauna

Ondervraagden werd ook gevraagd naar een themasauna en daar zitten best een paar goede opties tussen. Een biersauna bijvoorbeeld. Er is al zoiets in de Bjórböðin Spa in IJsland. Daar kun je baden in bier en ondertussen een pilsje drinken.

En ook de wijnsauna bestaat al. In Japan, op 2 uur rijden van Tokio: de Hakone Kowakien Yunessun Spa. Naast gewone heetwaterbronnen vind je er baden gevuld met populaire drankjes, zoals rode wijn, groene thee en koffie.

Goed voor je huid, volgens de Japanners.

Naast drankjes, zien we een chocoladesauna, appeltaartsauna en buffetsauna ook wel zitten. En activiteitensauna’s lijkt de ondervraagden wel wat; een lachsauna, meditatiesauna, disco-sauna, spelletjes-sauna en, ja hoor, de Netflix-sauna.

Bron: Dit onderzoek werd uitgevoerd door VakantieVeilingen.