Nou ja, niet letterlijk dan hè. Of misschien ook wel. Het lijkt ons een horror-scenario: een bekende tegenkomen in de sauna. En dan een beetje nonchalant een babbeltje maken en weer verder ontspannen. Nou, wij dachten het niet.

In een onderzoek onder tweeduizend saunagangers werd deze vraag gesteld. En wat denk je?

Ze zouden het liefst ons Koningspaar in de sauna treffen. Nou, geef ons portie maar aan fikkie. Sommige dingen moeten bedekt blijven met de mantel der liefde, wat ons betreft.

Wie er verder op het lijstje staan?

Arie Boomsma (dat snappen wij dan wel weer beter):

 

Een bericht gedeeld door Es (@es7608) op

Ook Chantal Janzen en Doutzen Kroes staan hoog op de lijst. Misschien om te zien of ze in het echt ook zo mooi zijn? Ja, dat zijn ze. Hoewel wij ze natuurlijk nooit in Eva's-kostuum hebben gezien.

Mannen minder moeite met naakt (joh...)

90 procent van de mannen heeft geen enkel probleem met poedeltjenaakt gaan in een gemengde sauna tov 75 procent van de vrouwen.

Bier- of wijnsauna

Ondervraagden werd ook gevraagd naar een themasauna en daar zitten best een paar goede opties tussen. Een biersauna bijvoorbeeld. Er is al zoiets in de Bjórböðin Spa in IJsland. Daar kun je baden in bier en ondertussen een pilsje drinken.

En ook de wijnsauna bestaat al. In Japan, op 2 uur rijden van Tokio: de Hakone Kowakien Yunessun Spa. Naast gewone heetwaterbronnen vind je er baden gevuld met populaire drankjes, zoals rode wijn, groene thee en koffie.

Goed voor je huid, volgens de Japanners.

Naast drankjes, zien we een chocoladesauna, appeltaartsauna en buffetsauna ook wel zitten. En activiteitensauna’s lijkt de ondervraagden wel wat; een lachsauna, meditatiesauna, disco-sauna, spelletjes-sauna en, ja hoor, de Netflix-sauna.

Bron: Dit onderzoek werd uitgevoerd door VakantieVeilingen.

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.