De NOLO-trend – oftewel No and Low Alcohol - is niet meer weg te denken. En dat is ook niet zo gek, want minder (of zelfs geen) alcohol drinken heeft veel voordelen. Bovendien is de markt voor alcoholvrije drankjes booming, dus saai, of het supercliché ongezellig, is het allang niet meer! 


Mocktails, zo heten ze, de alcoholvrije cocktails die aan een niet te stuiten opmars zijn begonnen. En je maakt ze bijvoorbeeld met Ceder's, een alcoholvrij alternatief voor gin dat sinds deze zomer in Nederland te koop is. 

Ceder's Crisp is een creatie van het ondernemende echtpaar Craig Hutchison en Maria Sehlstrom, die tijdens een bezoek aan het Ceder-gebergte van de Zuid-Afrikaanse West-Kaap geïnspireerd raakten door de natuur met haar gevarieerde en intrigerende plantenextracten. Het bracht ze op het idee om deze kruiden te destilleren tot non-alcoholische gin. 

Ceder's Crisp is gemaakt met klassieke gin en zeldzame Zuid-Afrikaanse planten. Deze plantenextracten worden gemengd met zuiver Zweeds water en gebotteld en geproduceerd in Zweden. CEDER’S Crisp is handgemaakt en bevat jeneverbes, gecombineerd met citrus, komkommer en kamille.

Win

Ceder's Crisp is sinds eind juni verkrijgbaar bij 450 Gall & Gall-vestigingen in Nederland en online verkrijgbaar via www.gall.nl. Nouveau mag 3 flessen weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet kun jij binnenkort proeven.

 

 

Article continues after the ad