Alles goed voorbereid, en toch nog last-minute een cadeau moeten scoren. Omdat een leuke vriendin onverwacht uit het buitenland overkomt? Of omdat je je man subtiel er op wil wijzen dat hij áltijd te laat komt? Nouveau tipt je graag een paar schitterende horloge cadeau-ideeën.

En dan komen we bijna automatisch uit bij Rado. Hun nieuwste horlogecollectie is namelijk een ode aan de individuele stijl. In samenwerking met trend forecaster Lidewij Edelkoort introduceert de Zwitserse horlogemaker ‘Portraits of Time’. Lidewij bedacht vier stijlcategorieën:
 
1.  Poëzie
De True Thinline Colours serie met vier vrouwelijke horloges. Het lijken wel juwelen, fraai uitgevoerd in nostalgische tinten, zoals smaragdgroen, chocoladebruin en koninklijk blauw.

Rado True Thinline Blue ( R27261202) Advies winkelverkoopprijs: € 2.050,-
2.  Herinnering
Op vintage design geïnspireerde horloge HyperChrome 1616. Retromodel van high-tech keramiek  (of verhard titanium) is te koop in zes kleuren. 

Hyperchrome 1616. R32171155. Advies winkelverkoopprijs: € 2.910,-        
3.  Comfort
Draaggemak is overigens de middlename van Rado. Hun revolutionaire high-tech keramiek is vijf keer zo sterk als metaal en weegt ongeveer de helft. Daarnaast neemt het materiaal de temperatuur van het lichaam aan. 

Article continues after the ad

True Thinline. R27958722. Advies winkelverkooprijs € 2.260,-
4.  Design
Ook een belangrijke Rado-pijler. Het elegante True Blaze horloge uit de design-lijn is volledig uitgevoerd in plasma high-tech keramiek en tegelijkertijd eigentijds en tijdloos. Zoals dit design horloge van Samuel Amoia, een bekende Amerikaanse binnenhuisarchitect. Een feest van glitter en glamour, in een oplage van 1001 stuks.

True Blaze. R27057092. Advies winkelverkoopprijs € 2.260,- 
En nog even over Rado. Een wereldvermaard horlogemerk, beroemd om zijn innovatieve designs en zijn gebruik van revolutionaire materialen zoals hightech keramiek. Zwitsers vakmanschap gecombineerd met fraai design en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Veel shopplezier!
 
Meer informatie: www.rado.com