Rust, comfort en ruimte in het groen. 

Voor wie luxe wil kamperen in Nederland is er een optie bijgekomen. Je kunt nu vanuit een hangmat genieten van de ondergaande zon aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland bij For-rest Glamp.

Dit is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die willen genieten van de mooie omgeving, rust en elkaar. Rond de accommodaties heerst rust, wie op avontuur wil kan in de buurt terecht voor yoga-les, uitjes met de e-brommer en een dagje sauna bij de buren van Thermen Bussloo.

Article continues after the ad

De glamping is een vondst van twee ondernemers die normaal gesproken in de zomer festivals organiseren. De eerste luxe camping, vorig jaar uit nood geboren, was zo'n succes dat ze in Bussloo voor drie jaar hebben getekend. De glamping bestaat uit ongeveer 50 accommodaties met eigen sanitair en zal jaarrond open zijn.

Door de coronacrisis vieren veel Nederlanders hun vakantie dit jaar weer in eigen land. “Wij zijn er voor de gestrande wereldreizigers," zegt medebedenker Jeroen Schreurs. "Die van een beetje avontuur houden en het leuk vinden om ’s avonds bij het kampvuur te zitten met een speciaalbiertje. Die willen niet op een gewone camping zitten."

Foto's (c) For-rest Glamp

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in