Slapen in een kasteelhotel, inclusief diner!

Zin om even weg te gaan in eigen land? In het Gelderse Hierden, vind je in het hart van de Veluwe het historische Kasteelhotel de Essenburgh.

Article continues after the ad

Het bevindt zich op een schitterend landgoed geïnspireerd door Engelse landschapstuinen. Het kasteel heeft een rijke historie die teruggaat naar de 17e eeuw.

In het interieur zie je hier diverse erfstukken van terug. Een aantal kamers bevindt zich in de aanbouw van het kasteel.

Het kasteel beschikt over een eigen restaurant waar heerlijke regionale en internationale gerechten geserveerd worden en een bar.

Naast een bronnenvijver, lange beukenlanen en de Hierdense beek kun je hier met een beetje geluk ook herten of ijsvogels zien.

Niet alleen op het landgoed, maar ook in de wijdere omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. In de buurt ligt Hanzestad Harderwijk, ook dichtbij is Apeldoorn, voor een dag shoppen of een bezoek aan de tuinen van Paleis het Loo. Dat maakt de Essenburgh ideaal voor een paar romantische dagen weg.

Dit is de Nouveau-deal:

  • 1 of 2 overnachtingen in een standaardkamer in de aanbouw of bijgebouw van het kasteel
  • 1 of 2 x ontbijt
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 32,50 p.p.
  • Inclusief gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes en parkeren bij het hotel

Je kunt hier reserveren!

 

Hotel Kasteel de Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199

3849 Hierden

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in