Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe wonderschoon wordt dit nieuwe hoogstandje in Dubai?

Inclusief maankolonie, midden in de woestijn. Er lijkt geen week voorbij te gaan of Dubai komt met een nieuw architectonisch hoogstandje. Zo is het startschot gegeven voor de bouw van Moon Dubai, een gebouw in de vorm van de maan. De blikvanger gaat zo'n vijf miljard dollar kosten en is ontworpen...

Hoe wonderschoon wordt dit nieuwe hoogstandje in Dubai?

Inclusief maankolonie, midden in de woestijn.

Er lijkt geen week voorbij te gaan of Dubai komt met een nieuw architectonisch hoogstandje. Zo is het startschot gegeven voor de bouw van Moon Dubai, een gebouw in de vorm van de maan.

De blikvanger gaat zo'n vijf miljard dollar kosten en is ontworpen door Canadees architectenbureau Moon World Resorts Inc. De maan wordt krap 225 meter hoog, binnen vind je naast appartementen een spa, nachtclub, appartementen en een eventcenter. Het gebouw moet in 2027 worden opgeleverd.

De enorme maan wordt omringd door een 'maankolonie' waar je ruimtetoerisme kunt ervaren zonder peperduur ticket (of zelfs maar van de grond te komen).

Het is niet de enige maan op aarde, in Las Vegas verrijst hetzelfde model als hotel, daar met een concertzaal en casino. Voor 500 dollar kun je daar straks de (virtuele) ervaring beleven van op het maanoppervlak lopen. Het ligt voor de hand dat dit straks ook in Dubai kan. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in