Haar vintage Instagram is om van te watertanden! 

Voor wie al een jaar in een joggingbroek thuis zit te werken: scroll door het Instagramaccount van illustrator en kunstenares Noortje Laan en je hebt meteen zin om een jurk aan te trekken en je lippen te stiften.

Noortje is een fan van de jaren veertig en vijftig en gezegend met een wederhelft die kleermaker is (en er al even verzorgd uitziet). Tom van het Hof maakt kleren voor haar die zó in een kostuumstuk van de BBC kunnen, maar waarin je toch ook gewoon over straat kunt.

Zij het dan zeer verzorgd en zeer stijlvol. Het vergt vermoedelijk even tijd, moeite en moed om krultang, hakjes en een hoed tevoorschijn te halen, na een whatever-jaar, maar als je haar tijdlijn ziet, krijg je vanzelf zin om je ook weer eens op te doffen.

Article continues after the ad

Niet alleen haar looks zijn een feestje om naar te kijken, Tom en zij hebben ook nog eens een sfeervol huis waar je qua home decor je hart aan kunt ophalen. Daar liggen ze vast ook wel eens in huispak op de bank, maar het is leuker om te fantaseren dat ze deze fifties droom gewoon de hele dag volhouden #goals

Labour of love, het spat er aan alle kanten vanaf. Geniet even mee! 

 

 

 

 

Openingsfoto © Noortje Laan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in