Wordt het zoenen onder de mistletoe?
Wordt het zoenen onder de mistletoe?

Nieuwe ❤️ dates en oude bekenden in First 🎄 Dates.

Niets zo vertederend als prille liefde en niets zo ongemakkelijk als getuige zijn van een ongemakkelijke date. Het maakt van het programma First Dates een grote hit en vanaf vanavond gaat het team er tien dagen als Cupido tegenaan om singles samen onder de kerstboom te krijgen.

Article continues after the ad

Het First Dates restaurant is volledig gehuld in kerstsfeer en ontvangt singles vanuit het hele land om ze een onvergetelijke kerst te bezorgen. In eerste instantie wel op anderhalve meter afstand aan het kerstdiner tijdens de date, vanwege de coronaregels.

Ook komen oude bekenden langs, terug naar de plek waaraan zij goede herinneringen hebben. Sommigen wagen opnieuw een kans met een nieuwe date. Anderen vonden er al hun ware liefde, zoals Carin en Gerard, die vorig jaar meededen aan het programma en inmiddels zijn bevallen van de eerste First Dates baby.

De First Dates Kerstspecials zijn vanaf morgenavond maandag 14 december t/m 25 december 2020  elke werkdag om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in