Uitzicht op heel Manhattan, anyone?

Het is écht niet altijd vervelend om een beroemdheid te zijn. Bijvoorbeeld als je zoals actrice Bette Midler in een ongelooflijk prachtig appartement aan Fifth Avenue woont. Al heeft ze de boel wel net verkocht, waardoor wij ons afvragen: voor WAT dan?

De actrice woonde er ruim twintig jaar, maar nu haar dochter uit huis is, is het tijd voor iets anders.

Geen misselijk terrasje, en daar heeft Bette er meer meer van want het huis heeft 278 vierkante meter aan terrassen en tuinen

Article continues after the ad

Zeg nou zelf, dit leest niet als een Big City Penthouse, toch?

Je kijkt aan alle kanten lekker groen weg...

...maar ook het stadszicht is vertegenwoordigd

Het heeft nogal wat te bieden, haar penthouse. Prachtige uitzichten (we zien het beroemde San Remo-gebouw vanuit de woonkamer), grootse trappen, binnentuinen en een luchtige vibe die zo uit Los Angeles lijkt te zijn weggelopen. En dat in de ruimtetechnisch beperkte Big Apple.

Vijftig miljoen moest het huis opbrengen, en hoewel de koopsom niet bekend is, zal het vast in de buurt hebben gelegen. Bette ondertussen kijkt niet op een miljoentje meer of minder. Zij heeft genoten van het huis, nu is het de beurt aan iemand anders.

Beeld: Brown Harris Stevens

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in