Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Kom, we nemen de Vespa van Dior'

Wie wil 'm niet? Dior noemt het zelf 'een ode aan art de vivre en zongekuste vreugde' en voor één keer zijn we geneigd de marketingspeak voor zoete koek aan te nemen, want de Vespa 946 Christian Dior en bijbehorende accessoires zijn beeldig. Zowel het Franse modehuis als het Italiaanse scooterlab...

'Kom, we nemen de Vespa van Dior'

Wie wil 'm niet?

Dior noemt het zelf 'een ode aan art de vivre en zongekuste vreugde' en voor één keer zijn we geneigd de marketingspeak voor zoete koek aan te nemen, want de Vespa 946 Christian Dior en bijbehorende accessoires zijn beeldig.

Zowel het Franse modehuis als het Italiaanse scooterlabel zijn opgericht in 1946 en delen een liefde voor vrijheid en het goede leven. Dior-designer Maria Grazia Chiuri bemoeide zich met het ontwerp en liet de accessoires uitvoeren in het Dior Oblique motief.

LEES OOK: JE KUNT NU JE HERMÈS FIETS BEVEILIGEN MET EEN HANDSLOT VAN DIOR

De Vespa is een limited edition die vanaf voorjaar 2021 in Diorwinkels te zien zal zijn en in een selectie Motoplex shops, de winkels van de Piaggo groep. De accessoires zullen ook los te koop zijn, bij Dior. Over prijzen is nog niets bekend.

Foto's (c) Dior 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in