Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even binnenkijken bij Hugh Jackman en zijn vrouw

De koper moet wel van wit-witter-witst houden. Hugh Jackman en vrouw Deborra-Lee Furness gaan verhuizen. Ze hebben hun New Yorkse triplex deze week op de markt gezet voor een sappige 39 miljoen dollar. Voor dat geld woon je wel in een van de meest gewilde wijken van Manhattan, West Village. Jackm...

Even binnenkijken bij Hugh Jackman en zijn vrouw

De koper moet wel van wit-witter-witst houden.

Hugh Jackman en vrouw Deborra-Lee Furness gaan verhuizen. Ze hebben hun New Yorkse triplex deze week op de markt gezet voor een sappige 39 miljoen dollar. Voor dat geld woon je wel in een van de meest gewilde wijken van Manhattan, West Village.

Jackman en Furness hebben in totaal 14 jaar in het huis gewoond en hebben er hun twee kinderen opgevoed. Ze hebben ook veel laten doen aan het huis, dat ongeveer 1000 vierkante meter meet. Ze betaalden er ooit zelf 21 miljoen voor, dus het moet voor ongeveer dubbel zoveel weg.

Nou is het nog een hele uitdaging om iemand te vinden die zo'n prijskaart kan betalen (hoewel, als je het zoekt, dan in New York), maar ook de inrichting moet maar net naar de smaak van een koper zijn. Hugh en Deborra hebben duidelijk een lievelingskleur, zullen we maar zeggen. Wit, overal, alles.

Gelukkig is het uitzicht wel uiterst kleurrijk: je kijkt er op de rivier de Hudson met al zijn leven en groen. Je kijkt ook uit op het Vrijheidsbeeld.

Het stulpje heeft vijf slaapkamers, waarvan er eentje een hele verdieping inneemt, samen met een fitnessruimte en een badkamer. De woonkamer strekt uit over twee verdiepingen en is dus ontzettend hoog, wat een ruimtelijk gevoel geeft. En dat in druk New York.

Wij snappen de aantrekkingskracht wel. Al blijf je schilderen als je wél een kleurtje wilt aanbrengen.

Beeld: The Corcocan Group/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in