Van Knokke tot Cannes fashionable!

'Summer by the Pool' heet de nieuwe zomercollectie van Louis Vuitton. 'Zomer op het strand' zou misschien een toepasselijker naam zijn geweest voor de limited Onthego tassen in de collectie. Die stralen vooral uit dat ze mee willen om te flaneren over de boulevard en ruim genoeg zijn om alles mee te nemen voor een middagje beachclub.

De handtas is uitgevoerd in Monogram Giant canvas in pasteltinten, geweven raffia zijkanten en details in VVN leer. Hij kan gedragen worden om de schouder of in de hand. Niet enkel de naam van de badstad, maar ook de schelp, een verwijzing naar de vlag van Knokke-Heist, maakt de handtas herkenbaar.

Article continues after the ad

Naast Knokke worden ook andere badplaatsen geëerd met een eigen Onthego, zoals Dubai, Capri, Forte dei Marmi, Saint-Tropez, Mykonos, Palma de Mallorca, Porto Cervo, Portofino, Monaco, Cannes, Puerto Banús, Ibiza, Bodrum en Sotsji.

De tas kost € 2350 en is in beperkte oplage en uitsluitend verkrijgbaar in de Louis Vuitton boetiek te Knokke-Heist (Kustlaan 271).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in