The Grand staat nu in het teken van Art de Noël.

In de nieuwe Nouveau zijn Olcay Gulsen en Ruud de Wild vermakelijk openhartig over hun relatiegeheimen en liggen ze er heerlijk bij in een luxe hotelkamer van Sofitel Legend The Grand.

Mocht je zelf nu ook eens in weelde willen loungen (of thuis tegen de muren opvliegen) dan biedt The Grand nu het Art de Noël thema voor een feestelijke break, desgewenst met een kerstboom op je kamer.

Je kunt buitengewoon feestelijk, chic én coronaproof kerst en/of Oud en Nieuw vieren in dit exclusieve hotel in Amsterdam. In de stad is op dit moment tussen 17:00 en 22:00 prachtige lichtkunst te zien, die van een wandeling echt iets bijzonders maakt.

Article continues after the ad

Een discreet dansje in het trapportaal à la Olcay en Ruud kan natuurlijk ook #EigenBubbel

De restaurants en spa van The Grand zijn helaas gesloten vanwege de coronabeperkingen, maar de keuken is open zodat je heerlijk kunt eten op je kamer dankzij roomservice (en er is een speciaal menu!). Voor wie in de buurt woont: Chef de Cuisine Raoul Meuwese van Restaurant Bridges heeft ook luxe kerstbrunch en -dinerboxen voor een culinair Bridges at Home feestje.

Voor meer informatie en reserveren: Sofitel Legend The Grand 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in