Tijdloze elegantie in een stadsvilla uit de 19e-eeuw.

Met het oog op de versoepelingen – onder voorwaarden mogen de winkels en terrassen open vanaf 28 april - wordt het net  wat aantrekkelijker om weer eens een citybreak te overwegen. We hebben een fijne aanbieding voor je in Zwolle!

Article continues after the ad

Hotel ter Borch

Je kunt 2 dagen genieten in het luxe Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle, een prachtige voormalige stadsvilla uit de 19e-eeuw.

Het hotel ligt op loopafstand van het Centraal Station en binnen een paar minuten sta je in het historische centrum van Zwolle.

De omgeving leent zich ook perfect voor het maken van wandel- en fietstochten langs de uitgestrekte bossen en prachtige landerijen. Aanraders zijn: 

  • De Vreugderijkerwaard: zo lang of kort je maar wilt
  • De uiterwaarden langs de IJssel: 9 km
  • Buitengebied boven Zwolle over de Agnietenberg: 10 km
  • Landgoedwandeling Helmhorst en Boschwijk: 14 km
  • Wandelen in de IJsseldelta door polders en langs oude waterwegen: 8 km

Dit is het Nouveau-arrangement à 279 euro

- 1 x Overnachting in een Deluxe Room 
- 1 x Ontbijt
- 1 x Diner met vier gerechten uit de keuken van Coperto Restobar (Bib Gourmand bekroond door Michelin)
- 1 x Welkomstdrankje bij aankomst
- 1 x Een uur gebruik van de privé infrarood sauna
- 1 x Parkeren voor een auto op het eigen terrein op basis van beschikbaarheid

Het hotel is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Zolang dineren in het restaurant niet mogelijk is, wordt het diner op je hotelkamer geserveerd. Heb je de keuze, vraag dan om een kamer in het oude deel: net even wat meer sfeer. 

Extra tip voor aanstaand weekend

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch doet mee aan 'Bijzonder Culinair on Tour. Hiervoor ‘openen’ zes restaurants op 24 en 25 april wel hun deuren.

Voor slechts 55 euro per persoon (kinderen halve prijs) rijd jij op 24 of 25 april langs zes bijzondere locaties in en rondom Zwolle. Restaurants waar je stuk voor stuk bijzondere en tongstrelende hapjes en drankjes krijgt voorgeschoteld. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in