Voor Luc Kusters maken we graag de tocht naar Den Haag.

Restaurant Bolenius op de Amsterdamse Zuidas is een hele fijne. Dus een pop-up in een hotel, waardoor we deze december tóch nog aan kunnen schuiven bij het sterrenrestaurant zien wij wel zitten.

Article continues after the ad

Chef Luc Kusters verhuist zijn restaurantkeuken en -brigade voor even naar Den Haag, waar hij in het Staybridges Suites opengaat. De komende drie weekenden (dus tot aan 2 januari) kun je daar genieten van een sterrendiner met zéér beperkt plek. Een beetje exclusiviteit rond kerst en oud en nieuw: heerlijk.

Op de kaart staat een 'moderne uitvoering van lokale en seizoensgebonden producten met respect voor traditie en natuur', maar feitelijk geldt bij Bolsenius: als zij het lekker vinden, vinden wij dat ook.

Daarnaast is het nog fijn slapen ook, daar in hartje Den Haag met uitzicht op het Parlement en de Hofvijver. Een arrangement inclusief champagne, amuse, zesgangenmenu, drankenarrangement, koffie en friandises én een overnachting in een Studio Suite mét ontbijt de volgende dag is verkrijgbaar vanaf 219 euro per persoon.

Nu alleen nog beslissen wélk weekend...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in