De meester van de groente is terug!

Na de sluiting van zijn met een Michelinster bekroonde Restaurant Niven in Rijswijk, opent Niven Kunz op 1 augustus een nieuwe zaak in het Westlandse Wateringen.

Article continues after the ad

De groentechef kookt vanaf dat moment in restaurant Triptyque, waar zijn bekende 80/20-kookstijl (veel groente, weinig vlees, 100% smaakbom) gewoon een vervolg krijgt en heel wat Niven-klassiekers voorbij komen. Om je vingers bij af te likken, dat staat al vast.

De ambitie om wéér voor een Michelinster te gaan (net als hij de afgelopen veertien jaar heeft gehad, een dijk van een prestatie voor een chef van 39!) is groot, dus dat belooft wat. Het nieuwe restaurant gaat van woensdag tot en met zaterdag open voor lunch en diner en de eerste tafeltjes zijn NU te reserveren

Beeld: UMAMI/José van Riele

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in