Een pop-up die je echt niet wilt missen.

Soms is er zo'n restaurant waar je na je diner direct wéér wilt boeken. Maar als het om een pop-up gaat, is de situatie natuurlijk wel iets ernstiger — je hebt beperkt de tijd. En precies daarom boek je NU een tafel bij Zwarthoed in Het Broeker Huis. Nu het nog kan dus.

Article continues after the ad

Het pop-uprestaurant van chef Marga Zwarthoed biedt elke week weer een nieuw driegangenmenu voor slechts 35 euro. En voor dat geld eet je een zalig maal in het prachtige Broek in Waterland. Liefst op de binnenplaats, als daar een plekje is.

Wat je krijgt is elke week anders, maar voor de beeldvorming: deze week was dat brandade van kabeljauw, mosselen in tequila en moscardini, ratatouille met parmezaanschuim en varkensmuis en een dessert van Bretons zanddeeg met pruimen en hangop. Met optioneel zuurdesembrood (yes please) en een kaasplankje (yes please).

Maar goed, dit soort menu's boek je dus alleen zolang het nog kan, want het blijft een pop-up en hoewel er geen einddatum is aangekondigd houdt het een keer op. We zeggen het maar...

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in