Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Héél Rapunzel: 5 x slapen in een torenkamer

Leuk uitzicht gegarandeerd! Overnachten in een kasteel is natuurlijk op zich al romantisch en net even wat anders dan een functioneel hotel zonder franje. Maar dan ook nog slapen in de torenkamer, dat is toch wel heel bijzonder. We zochten vijf fraaie torens voor je uit, aan jou of je je haar uit...

Héél Rapunzel: 5 x slapen in een torenkamer

Leuk uitzicht gegarandeerd!

Overnachten in een kasteel is natuurlijk op zich al romantisch en net even wat anders dan een functioneel hotel zonder franje. Maar dan ook nog slapen in de torenkamer, dat is toch wel heel bijzonder. We zochten vijf fraaie torens voor je uit, aan jou of je je haar uit het raam wilt laten hangen à la Rapunzel. Persoonlijk zouden we gewoon de trap nemen. Gaan we!

Kasteel Sterkenburg

Kasteel Sterkenburg ligt in een prachtige landelijke omgeving vlak bij Utrecht. Het is een stijlvolle particulier bewoonde buitenplaats gelegen in het buitengebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn Streek.

Ideaal als uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht, dus. Je hebt er keuze uit diverse kamers, we zouden gaan voor de Torenvalkkamer, boven in de ronde toren.

Huis Bergh

Een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn, met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-witgekleurde luiken en verdedigingstorens. Je kunt overnachten in één van de twee torenkamers van het grootste kasteel van Nederland.

Het kasteel ligt aan de rand van ’s-Heerenberg, een stadje in de Achterhoek, niet ver van de Duitse grens. De bouwgeschiedenis van het kasteel gaat terug tot de twaalfde eeuw, de verdedigingstorens op de vuurburcht zijn zestiende-eeuws.De toren is voorzien van alle gemakken.

Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch in Zeist is ideaal gelegen om lekker in de buurt te wandelen of te fietsen...

...en heeft een torensuite met een hemelbed met een hoog prinsessengehalte.

Heb je liever een kamer met een balkon, kies dan een kasteelsuite, met uitzicht op de tuin. Bonuspunten voor de keuken: je kunt hier erg lekker eten.

Kasteel de Hoogenweerth

Aan de oevers van de Maas ligt Kasteel de Hoogenweerth op een schitterend 4,5 hectare groot privé landgoed.