De artistieke kant van… groenten! 

Foodie's, fijnproevers en groenteliefhebbers, opgelet! Internationaal gerenommeerd driesterren chef...

...Alain Passard (Arpège Restaurant***) ...

Article continues after the ad

...en chef Bas van Kranen (Restaurant Bord’Eau*) slaan de handen ineen voor een exclusieve gastronomische samenwerking op zaterdag 16 november in Restaurant Bord’Eau.

Daar brengen ze een eerbetoon aan gastronomie en kunst. Speciaal voor deze avond zal van Kranen een 6-gangen menu samenstellen geïnspireerd op de tekeningen van het nieuwe boek van Alain Passard: 'Recepten van Alain Passard. De driesterren chef die groenten de hoofdrol geeft'.Naast de gastronomische invulling van deze avond zullen gasten getuige zijn van een intiem symposium tussen de gangen door, waar Passard inzicht zal geven in zijn creatieve denkwijze, zijn artistieke kant en wat groenten voor hem betekenen in zijn gerechten.

Het symposium wordt geleid door niemand minder dan de Franse chef Alain Caron. Tijdens deze avond hebben gasten ook de mogelijkheid om Passard en de andere chefs te ontmoeten. Een bijzondere avond vol inspiratie, waar creativiteit en techniek samenkomen in een ode aan culinaire kunst.

  • Datum: 16 november 2019 
  • Locatie: Restaurant Bord’Eau 
  • Tijd: 18:00 – 23:00 uur 
  • Prijs: €245,- per persoon incl. aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee
  • Wegens de exclusiviteit van dit evenement is er gelimiteerde beschikbaarheid voor deze avond. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in