Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees.

Net open: een nieuwe culinaire clubexperience in Gooiland te Hilversum. Drie maanden lang is De (Dikke Vette) Vega Club the place to be voor kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten.

Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische viergangendiner met amuses met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

Article continues after the ad

Philip Lamers, eigenaar Gooiland: “De Vega Club is een alternatief voor de zakelijke evenementen die door COVID-19 geen doorgang vinden. We moeten creatief blijven, kijken naar wat wél mogelijk is. Normaal gesproken zoeken we altijd naar mogelijkheden om de bezoekers van evenementen te verrassen. Het is ontzettend gaaf om die expertise nu te gebruiken om particulieren een onvergetelijke belevenis te geven. Het eerste weekend was totaal uitverkocht! Heerlijk om onze ruimtes gevuld te zien met mensen die verwonderd worden.” 

De Vega Club is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gasten betalen 49,50 euro voor het viergangendiner met twee amuses. Reserveren is verplicht

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in