Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alles in dit café is roze, ook de koffie

Het is de droom van elke Instagrammer. Voor de liefhebbers van roze in elke denkbare kleurnuance: EL&N London.  EL&N staat voor Eat, Live and Nourish en de eigenaren zijn trouw aan hun concept om álles in het roze te houden. Prachtige taartjes, schitterende snoepjes en zelfs de koffie en thee kle...

Alles in dit café is roze, ook de koffie

Het is de droom van elke Instagrammer.

Voor de liefhebbers van roze in elke denkbare kleurnuance: EL&N London.  EL&N staat voor Eat, Live and Nourish en de eigenaren zijn trouw aan hun concept om álles in het roze te houden.

Prachtige taartjes, schitterende snoepjes en zelfs de koffie en thee kleuren er roze, al is het meest bestelde drankje toch de Rose Spanish Latte. Die bestaat uit rozenwater, gecondenseerde melk, bietensap en je krijgt er een kannetje saffraansiroop bij om te zoeten.

Nog zo'n toetje in een glas: de Red Velvet Cake Latte, gemaakt van red velvet siroop, gesmolten chocolade, slagroom en Lucky Charm-snoepjes.  

Er zijn inmiddels zeven vestigingen in Londen:

☕️ 48 Park Lane, Mayfair, W1K 1PR

☕️ 239 Brompton Road, South Kensington, SW3 2EP

☕️ 9 Market Place, Oxford Circus, W1W 8AQ

☕️ 4th Floor, Selfridges London, W1A 1AB

☕️ 42 Hans Crescent, Knightsbridge, SW1X 0LZ

☕️ 25G Lowndes Street, Belgravia, SW1X 9JF

☕️ EL&NXL’OCCITANE, 74-74 Regent Street, Soho, W1B 5RL

En ze zijn allemaal even heerlijk zoet - leuk om even iets te gaan drinken bij je eerstvolgende bezoek aan Londen?

Foto's (c) EL&N London

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in