Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 nieuwe hotels voor een luxe nachtje weg

Fijne nieuwe adresjes in een mooie omgeving! Een paar dagen weg in een leuk hotel in eigen land, dat is het betere vakantiegevoel zonder gedoe op vliegvelden of hannesen met haringen op een camping. We stellen drie nieuwe accommodaties aan je voor, waar ze hun best hebben gedaan op gastvrijheid, ...

3 nieuwe hotels voor een luxe nachtje weg

Fijne nieuwe adresjes in een mooie omgeving!

Een paar dagen weg in een leuk hotel in eigen land, dat is het betere vakantiegevoel zonder gedoe op vliegvelden of hannesen met haringen op een camping. We stellen drie nieuwe accommodaties aan je voor, waar ze hun best hebben gedaan op gastvrijheid, design en comfort!  

Den Haag: De Salon van Fagel

De Salon van Fagel is een boutiquehotel gelegen in het hart van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof en op maar tien minuten van het strand. Het charmante hotel is gevestigd in een gebouw met koninklijke historie wat nog goed zichtbaar is door het behoud van de originele details.

Wanneer je voor de ingang staat zul je het misschien niet verwachten, maar achter de deuren van de salon schuilt een bijzondere wereld met een geheime binnentuin, mysterieuze gangen en kleurrijke kamers. Een verrassende Alice in Wonderland ervaring die is uitgebreid van zes naar achttien unieke vertrekken.

In de buurt Hofstad Den Haag heeft een unieke sfeer en mooie winkels. Je vindt er musea als het Kunstmuseum, het Mauritshuis en Escher in het Paleis en het is uniek dat zoveel stadse chic zo makkelijk te combineren is met een middagje strand.

Hoorn: Heavens Hotel

In het nieuwe Heavens Hotel in Hoorn stap je de Gouden Eeuw in (maar dan wel in de vorm van een viersterren boetiekhotel). Het is gevestigd in de Grote Kerk in Hoorn, een rijksmonument uit 1883.

Heavens Hotel Hoorn telt 43 kamers (waarvan 15 suites). Die hebben een rijk kleurenpalet; van terra, honey, clay en aubergine tot rich blue, gecombineerd met goud, hout, en steen. Warme kleuren en zachte materialen komen samen in het originele decor vol siermetselwerk, pilaren, boogvormige kozijnen, kerkramen en rondboogvensters met glas-in-lood.

Samen met het gebruik van meubels en accessoires van onder andere Pols Potten, HK Living en Ferm Living, creëert dit een rijke, mondaine sfeer. Bonus:  een uitstekend restaurant dat toepasselijk The Saint heet en waar wordt gekookt volgens de Franse traditie, met een West-Friese twist.

In de buurt Hoorn is een prachtig oud stadje aan het IJsselmeer. Je vindt er onder andere het Museum van de 20ste eeuw (feestje van de herkenning!) en het Westfries Museum, gewijd aan de 17de eeuw, er zijn vaararrangementen en het wemelt het van de fijne terrasjes en in de omgeving liggen wandelroutes van 5 tot 20 km.  

Oisterwijk: NEO KVL Hotel

Oisterwijk in Brabant is een viersterren hotel rijker: het NEO KVL hotel. Het design hotel heeft 68 modern ingerichte kamers, restaurant, spa, vergaderruimten, 2 hotel bars waaronder de Sky rooftopbar en een indrukwekkend atrium.

Het industriële pand waarin NEO KVL hotel gevestigd is, ademt historie uit want in de jaren twintig van de vorige eeuw was de Koninklijke Verenigde Leder (KVL) leerfabriek - opgericht in 1916 – de grootste in heel Europa.

Het hele KLV terrein is inmiddels herontwikkeld tot een bedrijventerrein met kantoren, horeca en nieuwbouwwoningen.

Het NEO KVL hotel is gevestigd in wat ooit het meest markante gebouw op het terrein was - het voormalige U-gebouw - dat een glazen overkapping kreeg waardoor het eerder genoemde monumentale atrium gerealiseerd is.

In de buurt Oisterwijk is een prachtig dorp en het hotel vormt een prima uitvalsbasis voor de talrijke fiets- en wandelmogelijkheden die het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, de bossen en meer dan 80 vennen in de omgeving van Oisterwijk bieden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in