Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Podcast over voeding, volledig vrij van verwarring

Gezond en lekker eten, wetenschappelijk bewezen. Bijna elke dag is er wel iets in het nieuws over gezond eten. Suiker is van de duivel. Gebruik zoetstoffen. Zoetstoffen zijn slecht voor je. Zó erg is suiker nu ook weer niet. En dit ook over vlees, vetten, proteïnen en ga zo maar door. Er is vaak ...

Podcast over voeding, volledig vrij van verwarring

Gezond en lekker eten, wetenschappelijk bewezen.

Bijna elke dag is er wel iets in het nieuws over gezond eten. Suiker is van de duivel. Gebruik zoetstoffen. Zoetstoffen zijn slecht voor je. Zó erg is suiker nu ook weer niet. En dit ook over vlees, vetten, proteïnen en ga zo maar door. Er is vaak geen touw meer aan vast et knopen.

Als je wilt weten hoe iets echt zit, dan ga je naar I'm a Foodie (misschien ken je ze wel van boeken als Eten als een expert en Intuïtief eten). Hier delen diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Hypevrij, kritisch en praktisch, het is een verademing.

Er is nu ook een I'm a Foodie podcast waarin onderwerpen aan bod komen als je reuk- en smaakbeleving terugkrijgen na covid-19, gezond ouder worden, zin en onzin over kokosolie en waarom voedingssupplementen verboden zouden moeten worden. Fijne voorzet voor eventuele goede voornemens voor 2022!

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in