Hollywoodsterren zweren erbij en ook BN'ers als Danielle Oerlemans, Mari van de Ven en Vivian Reijs zijn fan: de zogenoemde vitaminecocktail. 

Een oppeppertje via een infuus.

Anti-aging
De cocktail wordt zelfs gezien als het nieuwe botox. Wat doet het dan met je? Het infuus pompt een geconcentreerde mix van vitamines en mineralen je lichaam in. Er zijn verschillende cocktails, sommige sterren gebruiken het zelfs als een anti-kater middel. Maar door velen wordt het ook beschouwd als een 'drankje tegen de ouderdom', omdat een cocktail bestaande uit vitamines en fysiologisch zout rimpels tegen zou gaan.

In Nederland
Er zijn meerdere klinieken in Nederland die een behandeling als deze aanbieden. De behandeling wordt op maat gemaakt, aan de hand van een intake gesprek en een bloedonderzoek. 

Bron: Show/Puur Suzanne/The Sun
Beeld: Pexels

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!