...en op blond.

Liefhebbers van sprookjes kunnen vanaf 10 december hun hart ophalen in de Nederlandse bioscopen. Dan gaat Come Away draaien, een nieuw sprookje met Angelina Jolie.

Article continues after the ad

De film is een soort prequel van zowel Alice in Wonderland als Peter Pan, in dit verhaal opgevoed door moeder Rose (een blonde Jolie) en vader Jack (gespeeld door David Oyelowo).

En hoewel het niet alleen maar sprookjes zijn die de klok slaan (zoals vaker is er een reden dat de kinderen hun fantasiewereld zo vaak opzoeken), ziet het er wel sprookjesachtig uit.

Come Away is de eerste en enige film van Angelina in 2020. Zij maakt nog maar af en toe een film, en kiest dan vaak materie uit die haar zes kinderen óók leuk zouden vinden. Zo was ze onder andere te horen in Kung Fu Panda en te zien in het sprookje Maleficent.

Maar daar speelde ze (soort van) de schurk, dus is een blonde mama wel weer even iets anders. Wij zien het wel zitten, een sprookjesachtige kerst.

Beeld: Dutch FilmWorks

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in