Is er iets wat deze vrouw níet kan?

Meryl Streep: vaker voor een Oscar genomineerd dan wie dan ook, beste actrice van haar generatie, kampioen in accenten en nu ook… rapper?

Jawel, in The Prom (een filmmusical die je vanaf 11 december kunt streamen op Netflix), rapt Meryl in het nummer 'Wear Your Crown': 'Gotta wear your crown or your tiara, it's the time to bust out the mascara.' Het nummer staat ook op het castalbum; Meryl begint op 1:53.

The Prom gaat over een stel door zichzelf geobsedeerde theatersterren (James Corden, Nicole Kidman, Meryl) die naar een provinciestadje in Indiana gaan om highschool leerling Emma (Jo Ellen Pellman) te helpen haar vriendin te vragen voor Prom Night, iets wat gevoelig blijkt te liggen in deze conservatieve contreien. Denk aan Glee, maar dan dus met Meryl. Rappend! Afgaand op de trailer is het een verrukkelijke feelgood film en topactrices als Meryl en Nicole kun je nooit genoeg zien schmieren, toch?  

Foto (c) Netflix

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in