Prachtige foto's in een beperkte oplage, alleen voor lezeressen van Nouveau.

Na een carrière in de journalistiek ontwikkelde Sacha de Boer (1967), de powervrouw die de cover van NOUVEAU 6 siert, zich als zeer succesvol fotograaf, met ongekend gevoel voor natuurlijk licht en clair-obscur.

Sacha, hier naast hoofdredacteur Claudia, heeft voor NOUVEAU drie foto’s geselec­teerd die voor haar een speciale betekenis hebben. Beelden die ze schoot op haar reizen voor onder andere het Liliane Fonds en National Geographic Traveler. Deze prachtige foto’s kun je nu, op A2-formaat (42 cm x 59,4 cm) en geprint op klas­siek fotopapier (C-print), exclusief bij NOUVEAU kopen. Het gaat om een oplage van maximaal honderd exemplaren per foto. Uiteraard is elke foto genummerd en gesigneerd door Sacha. De prijs per foto, exclusief lijst, is €249.*

VERDRONKEN STEIGER (2014)

Voor National Geographic Traveler ging Sacha op pad met collega-fotograaf Raymond Rutting in het kader van The Battle: twee fotografen die ieder in hun eigen stijl de omgeving vastleggen. Terwijl Raymond vooral drukke taferelen opzocht, had Sacha meer oog voor zen-momen­ten. Voor deze steiger bijvoorbeeld, die door de hevige regenval langzaam onder water komt te staan.

LEVEN IN DE SCHADUW (2016)

Sacha heeft voor het Liliane Fonds een expositie en een boek gemaakt: Leven in de schaduw. Onderwerp is de problematiek rond kinderen met albinisme in Tanzania. De zon is een van de vijanden van kinderen zoals Lightness, die is geboren met albinisme. Dit is het raam van haar huis.

KOFFIEPLUKSTERS JAVA (2018)

Twee koffiepluksters op Java, op weg naar de plantage. Het plukken van de bessen gebeurt daar op spirituele wijze. De Javanen zien het maken van koffie namelijk als een ritueel van verschillende transities. Elk onderdeel van die transitie wordt begeleid met muziek, zo ook de eerste fase: het plukken van de bessen.

Zo bestel je

Om een print van een of meerdere van deze prachtige foto's te bestellen, ga je naar de EXCLUSIEVE LEZERSAANBIEDING. Daar kun je aangeven welke foto(’s) en welk aantal je wenst te ontvangen. Binnen drie weken nadat je betaling bij ons binnen is, worden de foto’s in een koker verstuurd. We adviseren je om de foto in de koker naar een lijstenmaker te brengen, om hem puntgaaf te kunnen laten inlijsten.

Foto's © Sacha de Boer, *Exclusief €7,50 verzendkosten.