Mooie muziek, imponerende zang, unieke locatie.

Het Prinsengrachtconcert is terug op de gracht in Amsterdam. Tenor Morschi Franz, sopraan Aylin Sezer, bariton Willem de Vries en het ZO! Gospel Choir treden op onder de muzikale begeleiding van een ensemble van het Radio Filharmonisch Orkest.

Het unieke muziekgebeuren wordt dit jaar gepresenteerd door Jet Berkhout. Dit jaar staat de stem centraal, met op het podium een tenor, bariton, sopraan en een gospelkoor. Deze zangers verzorgen een toegankelijk en sfeervol programma op de pontons voor Pulitzer Amsterdam. Traditiegetrouw wordt het concert weer afgesloten met ‘Aan de Amsterdamse Grachten’.

Er zijn geen tickets meer beschikbaar en in verband met de coronamaatregelen is het  evenemententerrein afgesloten. Vanaf de kades is het dus ook niet mogelijk om de concerten te zien.

Article continues after the ad

Maar niet getreurd: het Prinsengrachtconcert wordt uitgezonden op zaterdag 21 augustus om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 2. Als opwarmertje vaart vanaf 19.00 uur Ab Nieuwdorp met musici over de gracht voor de uitzending van AVROTROS op NPO Radio 4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in