Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: de opening van het theaterseizoen!

Uitmarkt 2021 wordt 'Mooier dan ooit!' Vandaag wordt het nieuwe culturele seizoen feestelijk geopend tijdens de Uitmarkt 2021, live vanaf het Museumplein in Amsterdam op 27, 28 en 29 augustus. Na een moeilijk jaar voor de cultuursector is het tijd om te laten zien wat voor moois de Nederlandse mu...

Kijktip: de opening van het theaterseizoen!

Uitmarkt 2021 wordt 'Mooier dan ooit!'

Vandaag wordt het nieuwe culturele seizoen feestelijk geopend tijdens de Uitmarkt 2021, live vanaf het Museumplein in Amsterdam op 27, 28 en 29 augustus.

Na een moeilijk jaar voor de cultuursector is het tijd om te laten zien wat voor moois de Nederlandse muziek- en theaterwereld voor het publiek in petto heeft.

Dit jaar is er onder andere een live-concert waarbij een ode aan Doe Maar wordt gebracht. En daarnaast de aftrap van het jubileumjaar van de Musical Awards. Tijdens deze avond worden er eenmalig drie unieke publieksprijzen uitgereikt.

Mooier dan ooit

Naast de live-optredens wordt er geschakeld naar diverse culturele locaties in het hele land met verrassende bijdragen van onder anderen Plien & Bianca en Anne Wil Blankers.

Dit concert vormt de start van het Nationaal Theaterweekend en de campagne Mooier dan Ooit, waar meer dan 750 culturele instellingen bij aangesloten zijn. Het concert wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en wordt mede mogelijk gemaakt door NPO Cultuur.

Uitmarkt 2021: Mooier dan Ooit, Ode aan Doe Maar, vrijdag 27 augustus om 20.40 uur bij AVROTROS op NPO 1. Voor meer informatie betreffende de andere dagen, check Uitmarkt.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in