Het stel is in het geheim in het huwelijksbootje gestapt.

Het was al groot nieuws dat ballerina Igone de Jongh gisteravond in het bijzijn van onder andere prinses Beatrix haar laatste voorstelling danste bij het Nationaal Ballet. Na afloop kreeg ze de Frans Banninck Cocq Penning (voor bijzondere diensten aan de stad Amsterdam) uit handen van burgemeester Femke Halsema.  

Nouveau’s Claudia hoorde Halsema zeggen dat de penning bestemd was voor 'mevrouw Igone Römer De Jongh', je las dit leuke nieuws dan ook als eerste op Nouveau. De ceremonie had in het geheim plaats, volgens Halsema.

Article continues after the ad

Igone en Thijs leerden elkaar in 2016 kennen en hebben allebei een kind uit een eerdere relatie, links Hugo uit haar huwelijk met balletdanser Mathieu Gremillet, rechts Sammie, de dochter van Thijs en Katja Schuurman.

Igone's bonusdochter Sammie liep met Thijs het podium op om een boeket te geven aan de soliste, die voortaan als zelfstandig danseres verder gaat.

Foto's (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in