Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Nederlands bekendste ballerina Igone de Jongh is deze zomer tien keer exclusief te zien in speciaal voor Carré ontwikkelde voorstelling.

Ondanks dat theaters al maanden geen bezoekers mogen ontvangen, is Igone blijven trainen en repeteren om in topvorm te blijven. Tijdens deze sessies is het idee ontstaan om in samenwerking met Carré een voorstelling te maken die gespeeld kan worden zodra de deuren weer open mogen voor 100 bezoekers (of meer). 

Article continues after the ad

Voor deze voorstelling werkt ze samen met danspartner Guido Dutilh en twee aanstormende talenten van de European School of Ballet. Het artistieke team bestaat o.a. uit choreograaf Lukas Timulak, decor designer Peter Bilak en Jantje Geldof voor lichtontwerp.

(c) Wendelien Daan / Nouveau - DPG Media 2021

Met dit team werkt Dee Jongh in afwachting van de daadwerkelijke opening aan een unieke voorstelling waarin ze de schoonheid van de danskunst wil laten zien en het publiek weer met een goed gevoel naar buiten wil laten stappen. Hier bestel je je vouchers!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in