Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even wegdromen met The Secret Garden

Nieuwe verfilming met Julie Walters en Colin Firth. Het is een nog altijd geliefd verhaal, dat van De Geheime Tuin, als omschreven in het kinderboek van  Frances Hodgson Burnett uit 1911. En het is opnieuw verfilmd, door de producenten van Harry Potter en Paddington, wat een visueel feestje oplev...

Even wegdromen met The Secret Garden

Nieuwe verfilming met Julie Walters en Colin Firth.

Het is een nog altijd geliefd verhaal, dat van De Geheime Tuin, als omschreven in het kinderboek van  Frances Hodgson Burnett uit 1911. En het is opnieuw verfilmd, door de producenten van Harry Potter en Paddington, wat een visueel feestje oplevert.

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag.

Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

The Secret Garden is nu verkrijgbaar op DVD en de streamen via Pathe Thuis. Kopje Lady Grey en een verse scone erbij, niets meer aan doen.

PS Voor Firth was het thuiskomen, want hij speelde in 1987 al eens de rol van volwassen neef Colin!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in