Spannende serie over actueel onderwerp.

Halina Reijn en Carice van Houten samen in een Nederlandse dramaserie, dat is iets om naar uit te kijken. De eerste beelden van ​Red Light zijn inmiddels bekend, naast Carice en Halina Reijn is de derde hoofdrol voor Maaike Neuville. De serie gaat over drie vrouwen met verschillende achtergronden die zich elk op hun eigen manier moeten bevrijden.

Article continues after the ad

De internationale coproductie speelt zich af tegen de achtergrond van prostitutie en mensenhandel. ​Van Houten en Reijn namen niet alleen het initiatief voor de serie, maar zijn als creative producers ook nauw betrokken bij de totstandkoming. ​Red Light wordt komend televisieseizoen uitgezonden bij BNNVARA op NPO1. 

De cast bestaat naast de drie vrouwen uit Jacob Derwig (​Klem​), Beppie Melissen (​Gooische Vrouwen​), Nadia Amin (​De Fractie​), Robert de Hoog (Mocro Maffia​), Majd Mardo (​Gewoon Vrienden​) en Bilal Wahib (​De Libi​). Bekende Vlaamse acteurs als Geert van Rampelberg, Koen de Bouw ​en Joren Seldeslachts maken ook hun opwachting in de serie. 

Foto's (c) BNN / Vara

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in