Heel Holland Zingt Coronaproof per livestream!

It’s gonna be a long, lonely Christmas without you: de kersthit uit 1975 van Dana is zelden zo actueel geweest als nu. Maar niet getreurd, er valt best wat van te maken.

Article continues after the ad

Klup, het ontmoetingsplatform voor 50-plussers, roept Nederlands grootste, digitale sing-a-long in het leven: de Klup Kerst Sing-a-long onder leiding van Karin Bloemen.

Michiel van den Berg, medeoprichter van Klup: “Samen zingen is een geweldige manier om ons met elkaar verbonden te voelen. De Klup Kerst Sing-a-long maakt dat ‘samen’ in deze gekke tijd tóch mogelijk. Vanaf de eigen bank en volledig conform de RIVM-richtlijnen."

De Sing-a-long wordt het grootste online muziekfestijn van Nederland. Op donderdag 17 december passeren onder leiding van Karin Bloemen en met Cor Bakker op piano Nederlandstalige hits, kerstklassiekers en andere meezingers de revue. Je kunt kijken én meezingen met de gratis livestream die om 20:00 begint

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in